Krajevna skupnost Rimske Toplice

Večeri smeha na bazenu Aqua Roma

Vračajo se čudoviti  stand up večeri, polni smeha in zabave. Vsak četrtek, od 10. avgusta naprej, v Aqua Romi. Uvodni večer bosta popestrila Gašper Bergant in Alan Mastnak.

Kdo je Gašper Bergant?

Razneži se ob pogledu na gozdnega jereba in cvet planike, a naj vas njegova romantična plat ne zavede, saj je na odru neusmiljen in ne izbira svojih »žrtev«. Slišali smo govoriti, da se včasih ljudje ne morejo odločiti ali bi ga pretepli ali bi se mu smejali, vendar je do sedaj zmeraj prevagalo slednje. Gašper Bergant je skorajda tako poznan po svojem narečju kot po svojem humorju, zase pa pravi, da medtem ko mestne srajce iščejo bejbike v miničih, on išče ženske v firtohih. Ne bomo naštevali, kje vse je že bil, na vas pa je, da spremljate, kje vse še bo – kajti tega ne bo malo.

Alen Mastnak je novi obraz na slovenski stand up sceni. Želel je postati dramski igralec, a ga je življenje pahnilo iz gledališkega odra na oder stand up komedije. V slogu faliranega študenta je tudi delavnice stand up komedije obiskoval kar dvakrat. Po izjavah njegove matere je isti Jurij Zrnec, njegov približek temu pa je, da statira v seriji Ja Chef. Rad se pojavlja v filmih, zaenkrat kratkih. Nazadnje ste ga lahko videli v zmagovalnem filmu Muvita 6×60 z naslovom Kjer se prepirata dva. Njegov obraz krasijo brki, trebuh pa strije.

Vabljeni!